Mitt navn er Laila Normann Christiansen. Jeg har drevet med slektsforskning i 20 år, de siste 8-10 årene har jeg drevet på fulltid. Genealogyservice.no ble registrert som firma i 2012.

Jeg har tatt en rekke kurs i inn- og utland, blant annet online-kurset «Genealogy Essentials» ved Boston University, og 2 deltids-studier i slektsforskning ved Høgskulen i Volda. I tillegg har jeg fulgt flere av kursene Slekt og Data Oslo/Akershus har arrangert, blant annet om Slektsforskning i Danmark og Sverige, Emigrasjon til Amerika, og kurs i gotisk skrifttyding.

Det å finne nålevende personer i Norge, Sverige og i USA, hjelpe amerikanere med å finne hvor i Norge deres slektninger kom fra, og finne nålevende slekt i Norge, har vært mine viktigste oppdrag. Jeg samarbeider med et ti-talls advokatkontorer i Norge og USA om å finne arvinger til dødsbo. Dette gjelder offentlige skifter, ikke «Heir hunting» – det ønsker jeg ikke å være med på.

Jeg har også vært med på slektsforskningen i alle 9 sesongene av «Alt for Norge», i den historiske reality-serien «Anno», «Alt for Sverige», og den svenske «Vem tror du att du är» og flere andre TV-produksjoner.

Med tilgang til alle arkiv-, bibliotek- og museumsinstitusjoner i Oslo og omegn har jeg gode muligheter til å gjøre oppslag i arkivmateriale de har for å finne personer og informasjon.